Lite om dagen idag...

Hej på dig! =)

Jag var väldigt trött i morse, och som ni vet så brukar det ju drabba hela dagen. Men jag kunde faktiskt koncentrera mig på skolan idag. Och det var ju bra.

Vi hade SO först klockan 8. Vi såg en film och pratade om Franska revoulitionen. Det gick bra, men jag tror att jag gäspade typ tio gånger.
Sen hade vi engelska (utan våran fröken, hon är i England). Några satt i klassrummet och några var i datasalen (bla jag). Vi ska göra en varsin Power Point om antingen Scotland, Wales eller Nordirland.
Sen hade vi tråkig kemi och en tråkig musiklektion. I musiken hade vi våran "hat"-vikarie. Det var inte så kul.
Till lunch fick vi lax och potatis (potatis fick vi igår också).
Sen hade vi matte och bild och vi slutade klockan 15.00.

Snart ska jag träna på franska glosorna (om jag blir bättre på glosförhören får jag MVG i franska! Det du!) och träna fiol. Första lektionen för terminen är på torsdag.

Xoxo! <3 <3

/johannablondina

Korsettfakta (för alla som inte vet)

Hej, här kommer lite fakta om min korsett/skoliosen!

* Jag har korsetten tills jag slutar växa.

* Man får ta av den 4 timmar/dygn (man sover alltså med den)

* Man tar av den om man, som jag, tex spelar fotboll eller har idrott eller något liknande.

* Man har ett ganska tunt linne utan sömmar under.

Om jag kommer på något mer skriver jag det sen!

KRAM!

/johannablondina


1:a inlägget

HEJ! Det här är fortsättningen på min gamla blogg (som inte vill fungera) http://lilla7an.blogg.se/. Fast nu går jag i åttan.
Om ni har läst på min gamla blogg så vet ni att jag har en korsett för min skolios. I fredags fyllde den 1 år! Alltså jag har haft den i ett år.

Den här hösten 08 fick mitt fotbollslag nya tränare. De är sjyssta. Tre killar på 17 år och vi är liksom 14,15. Och nu ska några 93:or börja i vårat lag också.

Jag fyllde ju 14 år och fick playstation 2 & fifa 09 och en bok. Jag blev glad kan man ju säga.

I julklapp fick jag bla Singstar ABBA (gissa vad jag har gjort på jullovet! :) ), guiness rekordbok 2009, ett par knästrumpor, Christina Aguileras samlingsskiva och lite flera grejer.

Jag har renoverat mitt rum också och det är inte riktigt klart än.... Det går i svart och vitt och jag har valt och designat allt själv. Jag är faktiskt stolt.
Tänk om det blir mitt jobb en dag....

Idag började skolan. Det gick ganska bra, men jag kände mig okoncentrerad och det var konstigt att gå upp när det fortfarande var mörkt ute (jag började kl 8). Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigare.
 
I fredags fick jag också lite skivor. Abbas samlingsbox med alla deras skivor, Enrique Iglesias greatest hits och Britney Spears Blackout. Gissa om jag blev glad över Enrique skivan.

Nu ska jag äta något eller så ska jag träna fiol eller göra franska läxan eller sätta på mig korsetten.

Ses igen!
/johannablondina

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0